Het team

Frederik Vervoort
Frederik Vervoort

Frederik is bestuurder bij clipeum en heeft meer dan 17 jaar beroepservaring in uiteenlopende audit en compliance functies. In 2001 startte Frederik zijn carrière bij PwC, waar hij een uitgebreide ervaring opbouwde in externe audit, interne controle en SOX. Nadien voerde Frederik als interim manager verschillende opdrachten uit in grote en middelgrote bedrijven in verschillende domeinen: Interne Audit & risicobeheer, compliance, SOX, business process management, ERP transities.

Sinds februari 2016 is Frederik mede-bestuurder van horsum en richtte in 2018 clipeum op. Sinds 2016 focust Frederik vooral op adviesverlening op het vlak van informatiebeveiliging, gegevensbescherming en interne audit.

Frederik is master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (2000 - Universiteit van Antwerpen). In 2017 rondde hij zowel zijn opleiding als “Data Protection Officer” (Data Protection Institute, Mechelen) en “Lead Auditor ISO27001” (PECB) af. Dit jaar behaalde hij reeds de certificatie voor "Agile&Scrum" (projectManagement.be) en plant hij eveneens zijn “CISA” (Certified Information System Auditor) certificering te behalen.

 

Bert Verstraeten
Bert Verstraeten

Bert Verstraeten is sinds eind 2018 actief bij clipeum als mede-bestuurder. Bert heeft een ruime ervaring op het vlak van informatiebeveiliging, gegevensbescherming, IT/interne audits & risicobeheer en SAP governance.

Bert begon in 2006 zijn carrière in de financiële audit bij Deloitte. Twee jaar later vervoegde hij de interne auditafdeling van Vandemoortele om nadien als interne auditor bij Barco aan de slag te gaan. In 2014 groeide Bert bij Barco door tot hoofd van de interne auditafdeling en business process owner voor Security & Controls in het kader van de wereldwijde SAP-implementatie.

Bert behaalde, na een Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (2005 - Universiteit Gent), ook een Master in Operations & Technology Management (2006 - Universiteit Gent).

An-Sofie Cornil
An-Sofie Cornil

An-Sofie is de Office & Reporting Manager van clipeum. Ze ondersteunt de consultants en leidt de administratie in goede banen.

An-Sofie is master in de Handelswetenschappen (2000 - EHSAL/KU Leuven). Voorheen werkte ze meer dan 10 jaar als Management Assistant bij S&V Management Consultants en PwC.

Jolien Vromant
Jolien Vromant

Jolien is Senior Consultant bij clipeum. Sinds mei 2018 helpt Jolien bij de succesvolle uitvoering van verschillende adviesopdrachten op het vlak van gegevensbescherming, interne audits & risicobeheer en digitale transformatie.

Jolien behaalde een master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (2013 – Katholieke Universiteit Leuven). Ze startte haar professionele carrière bij EY, waar ze 5 jaar relevante ervaring opdeed als externe auditor. Jolien plant haar “Certified Internal Auditor” certificering te behalen in 2019.

Daphne Dockers
Daphne Dockers

Daphne ondersteunt clipeum als Senior Consultant. Ze helpt bij de succesvolle uitvoering van verschillende adviesopdrachten op vlak van gegevensbescherming en digitale transformatie.

Daphne behaalde haar Master Handelsingenieur met specialisatie in Finance aan de UGent in 2015. Als afgestudeerde ging ze aan de slag bij EY als Junior Auditor, om vervolgens als consultant horsum/clipeum te vervoegen.

Waarom clipeum?

Een praktische aanpak op maat

clipeum gaat praktisch en pragmatisch te werk en houdt beide voeten op de grond. Voor iedere uitdaging wordt een aanpak op maat voorgesteld.

Waar voor uw geld

clipeum levert professioneel advies tegen competitieve prijzen.