Het team

Frederik Vervoort
Frederik Vervoort

Frederik is Partner bij clipeum en heeft meer dan 19 jaar beroepservaring in uiteenlopende audit en compliance functies. In 2001 startte Frederik zijn carrière bij PwC, waar hij een uitgebreide ervaring opbouwde in externe audit, interne controle en SOX. Nadien voerde Frederik als interim manager verschillende opdrachten uit in grote en middelgrote bedrijven in verschillende domeinen: Interne Audit & risicobeheer, compliance, SOX, business process management, ERP transities, Controlling.

Sinds februari 2016 is Frederik mede-bestuurder van horsum en richtte in 2018 zusteronderneming clipeum op. Sinds 2016 focust Frederik vooral op adviesverlening op het vlak van informatiebeveiliging, gegevensbescherming en interne audit.

Frederik is master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (2000 - Universiteit van Antwerpen). In 2017 rondde hij zowel zijn opleiding als “Data Protection Officer” (Data Protection Institute, Mechelen) en “Lead Auditor ISO27001” (PECB) af. Sinds april 2020 is hij ook “CISA” (Certified Information System Auditor).

 

Waarom clipeum?

Een praktische aanpak op maat

clipeum gaat praktisch en pragmatisch te werk en houdt beide voeten op de grond. Voor iedere uitdaging wordt een aanpak op maat voorgesteld.

Waar voor uw geld

clipeum levert professioneel advies tegen competitieve prijzen.