Het team

Frederik Vervoort
Frederik Vervoort

Frederik is Partner bij clipeum en heeft meer dan 19 jaar beroepservaring in uiteenlopende audit en compliance functies. In 2001 startte Frederik zijn carrière bij PwC, waar hij een uitgebreide ervaring opbouwde in externe audit, interne controle en SOX. Nadien voerde Frederik als interim manager verschillende opdrachten uit in grote en middelgrote bedrijven in verschillende domeinen: Interne Audit & risicobeheer, compliance, SOX, business process management, ERP transities, Controlling.

Sinds februari 2016 is Frederik mede-bestuurder van horsum en richtte in 2018 zusteronderneming clipeum op. Sinds 2016 focust Frederik vooral op adviesverlening op het vlak van informatiebeveiliging, gegevensbescherming en interne audit.

Frederik is master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (2000 - Universiteit van Antwerpen). In 2017 rondde hij zowel zijn opleiding als “Data Protection Officer” (Data Protection Institute, Mechelen) en “Lead Auditor ISO27001” (PECB) af. Sinds april 2020 is hij ook “CISA” (Certified Information System Auditor).

 

Evelien Callewaert
Evelien Callewaert

Evelien is juriste en treedt op als experte in gegevensbescherming & informatie-beveiliging bij clipeum en Vandelanotte.

Sinds oktober 2017 begeleidt Evelien ondernemingen bij het nastreven van GDPR-compliancy. Daarnaast is zij bij diverse ondernemingen aangesteld als functionaris voor gegevensbescherming (DPO).

Evelien behaalde haar Master in de Rechten aan de KU Leuven in 2014. Zij startte haar professionele carrière in de advocatuur en maakte in 2017 de overstap naar het bedrijfsleven waar zij Vandelanotte Security & Privacy vervoegde. In 2018 behaalde Evelien een postgraduaat “Data Protection Officer” aan HOWEST. 

Jolien Vromant
Jolien Vromant

Jolien is Senior Consultant bij clipeum. Sinds mei 2018 helpt Jolien bij de succesvolle uitvoering van verschillende adviesopdrachten op het vlak van gegevensbescherming, interne audits & risicobeheer en digitale transformatie.

Jolien behaalde een master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (2013 – Katholieke Universiteit Leuven). Ze startte haar professionele carrière bij EY, waar ze 5 jaar relevante ervaring opdeed als externe auditor. Jolien behaalde in 2019 haar “Certified Internal Auditor” certificering.

Daphne Dockers
Daphne Dockers

Daphne ondersteunt clipeum als Senior Consultant. Ze helpt bij de succesvolle uitvoering van verschillende adviesopdrachten op vlak van gegevensbescherming en digitale transformatie.

Daphne behaalde haar Master Handelsingenieur met specialisatie in Finance aan de UGent in 2015. Als afgestudeerde ging ze aan de slag bij EY als Junior Auditor, om vervolgens als consultant horsum/clipeum te vervoegen.

An-Sofie Cornil
An-Sofie Cornil

An-Sofie is de Office & Reporting Manager van clipeum. Ze ondersteunt de consultants en leidt de administratie in goede banen.

An-Sofie is master in de Handelswetenschappen (2000 - EHSAL/KU Leuven). Voorheen werkte ze meer dan 10 jaar als Management Assistant bij S&V Management Consultants en PwC.

Waarom clipeum?

Een praktische aanpak op maat

clipeum gaat praktisch en pragmatisch te werk en houdt beide voeten op de grond. Voor iedere uitdaging wordt een aanpak op maat voorgesteld.

Waar voor uw geld

clipeum levert professioneel advies tegen competitieve prijzen.