Nieuws

horsum, clipeum en Vandelanotte slaan de handen in elkaar!

clipeum en haar zusterbedrijf horsum gaan samenwerken met Vandelanotte, more than accountants.

horsum en clipeum zijn twee jonge groeiende adviesbureaus opgericht door respectievelijk Dennis Houthoofd en Frederik Vervoort. horsum geeft advies op vlak van strategie, procesoptimalisatie en -digitalisatie,  interne audit, data mining en ERP selectie. clipeum focust zich op adviesverlening op vlak van privacy en informatiebeveiliging.

Vandelanotte, more than accountants, werd in 1948 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een top 10 accountants- en auditkantoor in België. Vandelanotte heeft 320 medewerkers verspreid over 9 vestigingen.

Nikolas Vandelanotte: “We willen via horsum en clipeum het aanbod aan onze klanten verder verruimen. We geloven erin dat onze samenwerking een turbo zal vormen op de groei van horsum en clipeum. Het verhaal dat ze tot zover hebben opgebouwd, zit goed. Met onze steun zullen Sofie, Dennis en Frederik hun ambities op hetzelfde elan verder waarmaken. horsum en clipeum blijven ook binnen onze groep twee autonome entiteiten die natuurlijk mee kunnen profiteren van mogelijke synergiën.”

Dennis Houthoofd: “horsum en clipeum hebben de voorbije 7 jaar al een mooi en consistent groeiverhaal uitgebouwd. Beide ondernemingen hebben een duidelijke focus en zijn gekend omwille van hun pragmatische aanpak, twee zaken die we ook terugvinden bij Vandelanotte. Sofie, Frederik en ik zijn ervan overtuigd dat de samenwerking met Vandelanotte onze groei zal ondersteunen en versnellen.”

Foto: vlnr Frederik Vervoort (clipeum), Nikolas Vandelanotte (Vandelanotte), Sofie Defraeye (horsum) en Dennis Houthoofd (horsum)

Frederik Vervoort - 29/08/2019

share: